Dojcsák-Zentai Melinda
+36 70 614 56 33Kedvenceinknek, mert megérdemlik!

Házirend

  Bejelentkezés és információkérés telefonon hétköznapokon és szombaton lehetséges.

  Kozmetika szolgáltatásai kizárólag nyitvatartási időben vehetőek igénybe, hétköznapokon 9:00 és 19:00 óra, szombaton 9:00 és 16:00 óra között lehetséges. Vasárnap és ünnepnapokon szalonom minden esetben zárva tart.

  Kérem a kutyák gazdáit, a kozmetikámba mindig időben érkezzen. A kutyákat egymás után fogadom, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérem, vegye figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja.

  Késést maximum 15 percet nézek el, ezt meghaladóan új időpontot kell egyeztetni.

  Lemondás esetén kérem, 2-3 nappal előre jelezze az igényt, egyéb esetben felárat számolok fel. Melynek összege 24 órán belüli lemondásnál 50%, lemondás nélküli nem megjelenésnél 100% (a bejelentett kutya árából számolva). Amennyiben valaki kétszer egymás után nem jelenik meg kutyájával a lefoglalt időpontban, és nem is értesít engem, hogy nem tud eljönni, őt sajnos nem tudom többet elvállalni.

  Kérem, ügyeljen a tisztaságra. Üzletemben tilos a dohányzás.

  Felhívom a kedves Gazdik figyelmét, hogy üzletemben minden szolgáltatás azonnal készpénzben fizetendő, hitel nincs, valamint áraim nem alkuképesek.

  Amennyiben a szőr elhanyagolt állapotban van, vagy kezelhetetlen/két emberes a kutya úgy felárral dolgozom!

  Üzletem sajnos nincs felkészülve gyermekek felügyeletére.

  Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. Ha kutyájának fertőző betegsége van, előre jelezni kell. Súlyos esetben előbb orvosi kezelés szükséges.

  Előzetes engedélyem nélkül üzletemben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni. A kozmetika teljes területén, az udvaron is biztonsági kamerák felvételt rögzítenek.

  A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja és kiegészítheti.

  Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk (kutya gazdája) automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

Dojcsák-Zentai Melinda